TEV BURSU

Türk Eğitim Vakfı 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yurtdışı Yüksek Lisans Eğitim Bursu Duyurusu
Türk Eğitim Vakfı 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yurtdışı Singapur Doktora Eğitim Bursu Duyurusu

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği yarışma duyurusu hakkında

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2017 - 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİNDE STAJINI YAPAN ÖĞRENCİLERİN STAJ DEFTERLERİNİ (STAJ DOSYALARINI) EN GEÇ 19.10.2018 (UZATMA) SAAT 17:00’A KADAR İMZA KARŞILIĞI BÖLÜM SEKRETERLİKLERİNE TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Mimarlık, İç Mimarlık ve Endüstri ürünleri Tasarımı Bölümleri Lisans Öğrencilerine Yönelik Tasarım Yarışması:

Aşağıda duyuru posteri yer alan yarışmayla ilgili ‘Soru Sorma Toplantısı’ 18 Ekim 2018 Perşembe günü öğle saatlerinde 109 no’lu salonda gerçekleştirilecektir.

Yarışma Şartnamesi

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2017 - 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİNDE STAJINI YAPAN ÖĞRENCİLERİN STAJ DEFTERLERİNİ (STAJ DOSYALARINI) EN GEÇ 12.10.2018 SAAT 17:00’A KADAR İMZA KARŞILIĞI BÖLÜM SEKRETERLİKLERİNE TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

"6569 Sayılı Kanunun Uygulama İlkeleri/Azami sürelerin başlangıç tarihleri" hakkındaki YÖK duyurusu hakkında

TEV BURSU

Türk Eğitim Vakfı 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı "Eğitim Bursu" Duyurusu

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

·         DAN kodlu “Danışmanlık” dersi için danışman atamaları 19.09.2018 Çarşamba günü 15.30’a kadar yapılacaktır.

·         Öğrencilerin sistemlerini kontrol etmeleri gerekmektedir.

·          “Danışmanlık” dersleri öğretim üyelerinin kendi odalarında yapılacaktır.

·         2017-2018/Güz Dönemi ve sonrası planlara tabi öğrenciler için zorunludur.

Öğretim üyelerinin oda numaralarına http://mim.itu.edu.tr/mimkadro/ adresinden ulaşılabilir.

MİMARLIK BÖLÜMÜ BİTİRME PROJESİ ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2018 – 19 Güz Dönemi Bitirme Çalışması Öğrencileri, grup tercihlerini 17 Eylül 2018 Pazartesi - 18 Eylül 2018 Salı saat 14:00’e kadar Mimarlık Bölüm Başkanlığında yapacaktır.

A Jürisi  B Jürisi  C Jürisi  D Jürisi  E Jürisi F Jürisi

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı burs başvuruları 17 Eylül-28 Eylül tarihleri arasında https://portal.itu.edu.tr/  adresinden online olarak yapılacaktır.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Çelikel Vakfı burs duyurusu

Afiş-1

Afiş-2

2018 - 2019 Akademik yılı için KA107 Uluslararası Kredi Hareketliliği Programı Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Süreci hakkında

2018-2019 Academic Year KA107 International Credit Mobility Program Application Process for Student Mobility for Study

Mimarlık Fakültesi Kütüphane Çalışma Saatleri Hakkında

MİMARLIK FAKÜLTESİ YENİ STAJ ESASLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Ekte Mimarlık Fakültesi Bölümlerinin yeni staj esasları bulunmaktadır. Bölümlerin staj esasları ile ilgili bilgilere erişmek için tıklayınız.

İTÜ STAJ GENEL ESASLARI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU !!!

İTÜ Staj Genel Esaslarını görmek için lütfen tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Gerekli durumlarda öğrenciler ile e-posta yolu ile iletişim kurulacağından, mağduriyet yaşanmaması açısından tüm öğrencilerimizin sistemde güncel e-posta adreslerinin bulunması eğer yok ise sistemden güncellenmesi gerekmektedir.

EĞİTİM BURSU ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Eğitim bursu alan öğrencilerimizden birden fazla kurumdan burs alan öğrencilerin, bu kurumlar ile imzalamış oldukları anlaşmaları incelemeleri ve anlaşma çerçevesinde kendinden başka burs alınmaması şartı olan kurumlar bulunmakta ise İTÜ Burs Ofisine bilgi almak üzere başvurmaları önem teşkil etmektedir.Öğrencilerin anlaşmada belirtilen koşulları sağlamamaları durumunda, kurumların durumu tespit ederek öğrenciden faizi ile geri ödeme talep etmelerine neden olmaktadır. Böyle bir durumla karşılaşmamak için öğrencilerin anlaşmalara tam olarak uymaları gerekmektedir.