TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2018-2019 Eğitim–Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Fakülte Yönetim Kurulunda uygun bulunarak Rektörlük ‘OLUR’u alınan teknik gezilere ilişkin belgelere http://www.mimogis.itu.edu.tr/teknikgezi.htm adresinden ulaşabilirsiniz.

Konferans Duyurusu

A Brief History of Design Theory

World Cities Congress Istanbul 2019

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Başkent Üniversitesi Sürdürülebilir Çevre Uygulama ve Araştırma Merkezi ödüllü Yeşil Kampüs Etkinlikleri Kamu SpotuYarışması

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Yükseköğretim Kalite Güvencesi ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Yönetmeliği’nin 5. Maddesinin ikinci fıkrası hükmü gereğince “ Yükseköğretim Kalite Kuruluna Öğrenci Üye Belirlenmesine İlişkin İlke ve Esaslar” 6 Şubat 2019 tarihli Yükseköğretim Kalite Kurulu toplantısında kabul edilmiştir.

Söz konusu ilke ve esaslar uyarınca, Yükseköğretim Kalite Kurulu’nda öğrenci temsilcisi olarak üye olmak isteyen 3. sınıf ve üzeri lisans veya lisansüstü programlarında öğrenim gören öğrencilerin (başvuru dosyasında niyet mektubu ve yükseköğretim alanında kalite güvencesi deneyimine ilişkin bilgi ve belgeler bulunmalıdır.) 5 Mart 2019 Salı günü mesai bitimine kadar ilgili Bölüm Başkanlıklarına başvurmaları gerekmektedir.

Melike Altınışık yürütücülüğündeki Mimari Proje VI Stüdyosu kapsamında, 7 Şubat Perşembe günü saat 17:30'da 127 no'lu salonda Begüm Aydınoğlu (M.Arch, Architectural Association School of Architecture Design Research Laboratory, AADRL) "From Algorithmic Thinking to Robotic Fabrication" adlı semineri sunacaktır.

Tüm öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

ARKİTERA Seyahat Bursu TEMA Tanıtım Toplantısı
4 Şubat Pazartesi 19:00-20:30
Poster
Kayit için

Mimarlık Bölümü Bitirme Çalışması Kayıtları

İle ilgili Önemli Duyuru:

Bitirme Çalışması öğrencilerinin yerleştirildiği jüri, sistemde kayıtlı oldukları jüri ile aynı dilde olmalıdır.

İngilizce Kayıt - İngilizce Jüri

Türkçe Kayıt - Türkçe Jüri

Sistemde kayıtlı oldukları dildeki jürilerden birine atanmayan öğrenciler,  Add-Drop haftasında gerekli sistemsel düzeltmeyi mutlaka yapmalıdır!

Ayrıca, sistemsel kayıt yaptırmayan öğrencilerin, bitirme çalışmasına sistem kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

Yarisma Duyurusu: Fourth annual global student contest is now open.

Mimarlık Bölümü Bitirme Öğrencilerinin Dikkatine,

2018 -19 Bahar Yarıyılı Bitirme Çalışması tercihleri; 4 Şubat 2019 Pazartesi günü saat 08.30’dan başlayarak 5 Şubat 2019 Salı günü saat 12.00’ye kadar Bölüm Başkanlığında yapılacaktır.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Europass hakkındaki tanıtım afişi için tıklayınız.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi I. Ulusal Kısa Film yarışması

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi "Yunus Emre ve Tasavvuf" konulu ödüllü hikaye yarışması

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık ve Şehircilik Lisansüstü Sempozyumu duyurusu hakkında

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Fakültemiz Bölümlerine ait Diploma Projesi esasları güncellenmiştir!!

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

"6569 Sayılı Kanunun Uygulama İlkeleri/Azami sürelerin başlangıç tarihleri" hakkındaki YÖK duyurusu hakkında

MİMARLIK FAKÜLTESİ YENİ STAJ ESASLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Ekte Mimarlık Fakültesi Bölümlerinin yeni staj esasları bulunmaktadır. Bölümlerin staj esasları ile ilgili bilgilere erişmek için tıklayınız.