Mimarlık Bölümü Son Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine!

Fakültemiz Mimarlık Bölümünden 2017-2018 Güz ve Bahar Yarıyıllarında mezun olacak öğrencilerin Mimarlık Bölümü Staj Komisyonu ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

STAJ DOSYALARI TESLIM ILE ILGILI ONEMLI DUYURU

Staj Dosyalarının Bölüm Sekreterliklerine teslimi 20.10.2017 Cuma günü saat 17:00'a kadar uzatılmıştır.

Ek:1, Ek:2, Ek:3 ve çalışma takvimi ile staj teslim tutanağı formlarının Staj Dosyasının içine eklenip Bölüm Sekreterliklerine teslim edilmesi gerekmektedir.

Mimarlık Bölümü 4. sınıf Öğrencilerinin Dikkatine

22 Eylül 2017 Cuma Günü 12:30 - 13:15 saatleri arasında 109 no'lu salonda Staj Komisyonu tarafından gerçekleştirilecek olan bilgilendirme toplantısına katılımınız rica olunur.

Mimarlık Bölüm Başkanlığı

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı genel burs başvuruları hakkında

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Türk Eğitim Vakfı (TEV) burs başvuruları 5-30 Eylül 2017 tarihleri arasında http://www.tev.org.tr adresinden online olarak yapılacaktır.

Duyuru için tıklayınız.

2017-2018 Akademik Yılı Lisans Ders İntibak Raporları, İntibak Raporlarına İtiraz İşlemi ve Ders Kayıtları Hakkında

STAJ DOSYALARI TESLIM ILE ILGILI ONEMLI DUYURU

- Staj Dosyalarının Bölüm Sekreterliklerine  teslim edilmesi gerekmektedir.

- Yaz Dönemi Mezunu olacak öğrencilerin staj dosyalarını en geç 11 Ağustos 2017 tarihine kadar Bölüm Sekreterlikleri’ne teslim etmesi gerekmektedir.

- Mezun durumunda olmayan öğrencilerin yaz dönemi staj dosyalarını 11 Eylül - 11 Ekim 2017 tarihleri arasında Bölüm Sekreterlikleri’ne teslim etmesi gerekmektedir.

MİMARLIK FAKÜLTESİ YENİ STAJ ESASLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Ekte Mimarlık Fakültesi Bölümlerinin yeni staj esasları bulunmaktadır. Bölümlerin staj esasları ile ilgili bilgilere erişmek için tıklayınız.

İTÜ STAJ GENEL ESASLARI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU !!!

İTÜ Staj Genel Esaslarını görmek için lütfen tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Gerekli durumlarda öğrenciler ile e-posta yolu ile iletişim kurulacağından, mağduriyet yaşanmaması açısından tüm öğrencilerimizin sistemde güncel e-posta adreslerinin bulunması eğer yok ise sistemden güncellenmesi gerekmektedir.

EĞİTİM BURSU ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Eğitim bursu alan öğrencilerimizden birden fazla kurumdan burs alan öğrencilerin, bu kurumlar ile imzalamış oldukları anlaşmaları incelemeleri ve anlaşma çerçevesinde kendinden başka burs alınmaması şartı olan kurumlar bulunmakta ise İTÜ Burs Ofisine bilgi almak üzere başvurmaları önem teşkil etmektedir.Öğrencilerin anlaşmada belirtilen koşulları sağlamamaları durumunda, kurumların durumu tespit ederek öğrenciden faizi ile geri ödeme talep etmelerine neden olmaktadır. Böyle bir durumla karşılaşmamak için öğrencilerin anlaşmalara tam olarak uymaları gerekmektedir.