TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Proje Teslim Tarihleri için tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

24 Kasım 2017 Cuma günü saat 10.00-12.00 saatleri arasında Süleyman Demirel Kültür

Merkezi Konferans Salonunda İTÜ Kalite Yönetim Sistemi Semineri verilecektir. Seminere
katılanlara sertifika verilecek olup, öğrenciler derslerinden izinli sayılacaklardır. Broşür için tıklayınız.,

TAŞKIŞLA ERASMUS BULUŞMALARI

İTÜ Mimarlık Fakültesi Bölümleri Erasmus Komisyonu üyeleri, Erasmusa katılmış veya katılmayı arzu eden öğrencilerimizin bilgi edinmeleri ve deneyimlerini paylaşmaları adına aşağıda belirtilen tarihlerde öğrenciler ile buluşmalar düzenlemişlerdir. Tüm öğrencilerimiz davetlidir (Buluşmalarda bölüm kısıtı bulunmamaktadır).

23 Kasım Perşembe 12:30 - 13:30 (214) - Doç. Dr. Gülşen Aytaç (Peyzaj Mimarlığı Bölümü)

29 Kasım Çarşamba 15:30 - 16:30 (109) - Prof. Dr. Hülya Kuş, Prof. Dr. Turgut Saner, Prof. Dr. Figen Gül, Y. Doç. Dr. Aslı Kanan (Mimarlık Bölümü)

29 Kasım Çarşamba 15:30 - 16:30 (217C) - Prof. Dr. Şebnem Timur Öğüt (Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü)

30 Kasım Perşembe 13:00 - 14:00 (109) - Doç. Dr. Emine Görgül, Öğr. Gör. Dr. Bahadır Numan  (İç Mimarlık Bölümü)

30 Kasım Perşembe 17:30 - 18:30 (3400) - Doç. Dr. Zeynep Günay, Doç. Dr. Eda Beyazıt İnce (Şehir ve Bölge Planlaması Bölümü)

TAŞKIŞLA ERASMUS MEETUP

The Erasmus Coordinators for the Departments in the Faculty of Architecture are organizing meetups for students who have previously participated or are interested in participating in Erasmus programs in order to learn about the programs and exchange information. All students are welcome to attend. (There are no department restrictions for the meetups)

November 23, Thursday 12:30 - 13:30 (214) - Doç. Dr. Gülşen Aytaç (Department of Landscape Architecture)
November 29, Wednesday 15:30 - 16:30 (109) - Prof. Dr. Hülya Kuş, Prof. Dr. Turgut Saner, Prof. Dr. Figen Gül, Y. Doç. Dr. Aslı Kanan (Department of Architecture)
November 29, Wednesday 15:30 - 16:30 (217C) - Prof. Dr. Şebnem Timur Öğüt (Deparment of Industrial Product Design)
November 30, Thursday 13:00 - 14:00 (109) - Doç. Dr. Emine Görgül, Öğr. Gör. Dr. Bahadır Numan  (Department of Interior Architecture)
November 30, Thursday 17:30 - 18:30 (3400) - Doç. Dr. Zeynep Günay, Doç. Dr. Eda Beyazıt İnce (Department of Urban and Regional Planning)

STAJYER İLANI

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun Mimarlık Bölümü 4. sınıf öğrencilerine yönelik stajyer alımı hakkındaki ilanı için tıklayınız.

Mimarlık Bölümü Son Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine!

Fakültemiz Mimarlık Bölümünden 2017-2018 Güz ve Bahar Yarıyıllarında mezun olacak öğrencilerin Mimarlık Bölümü Staj Komisyonu ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı genel burs başvuruları hakkında

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Türk Eğitim Vakfı (TEV) burs başvuruları 5-30 Eylül 2017 tarihleri arasında http://www.tev.org.tr adresinden online olarak yapılacaktır.

Duyuru için tıklayınız.

2017-2018 Akademik Yılı Lisans Ders İntibak Raporları, İntibak Raporlarına İtiraz İşlemi ve Ders Kayıtları Hakkında

MİMARLIK FAKÜLTESİ YENİ STAJ ESASLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Ekte Mimarlık Fakültesi Bölümlerinin yeni staj esasları bulunmaktadır. Bölümlerin staj esasları ile ilgili bilgilere erişmek için tıklayınız.

İTÜ STAJ GENEL ESASLARI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU !!!

İTÜ Staj Genel Esaslarını görmek için lütfen tıklayınız.

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Gerekli durumlarda öğrenciler ile e-posta yolu ile iletişim kurulacağından, mağduriyet yaşanmaması açısından tüm öğrencilerimizin sistemde güncel e-posta adreslerinin bulunması eğer yok ise sistemden güncellenmesi gerekmektedir.

EĞİTİM BURSU ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Eğitim bursu alan öğrencilerimizden birden fazla kurumdan burs alan öğrencilerin, bu kurumlar ile imzalamış oldukları anlaşmaları incelemeleri ve anlaşma çerçevesinde kendinden başka burs alınmaması şartı olan kurumlar bulunmakta ise İTÜ Burs Ofisine bilgi almak üzere başvurmaları önem teşkil etmektedir.Öğrencilerin anlaşmada belirtilen koşulları sağlamamaları durumunda, kurumların durumu tespit ederek öğrenciden faizi ile geri ödeme talep etmelerine neden olmaktadır. Böyle bir durumla karşılaşmamak için öğrencilerin anlaşmalara tam olarak uymaları gerekmektedir.