2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİNDE STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Yaz Dönemi Staj Takvimi Mayıs ayının ilk haftasında bu sayfadan ilan edilecektir. Staj Takviminde yapmanız gereken herşey ayrıntılı olarak yazacaktır.  Ayrıntıllı bilgi için lütfen tıklayınız.

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ İÇERİSİNDE STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Mezunu olmasına hiçbir Dersi kalmamış, sadece tek Dersi veya Bitirme Ödevi kalmış öğrenciler Dönem içerisinde staj yapabilmeleri için; 6 Şubat 2017 Pazartesi gününden itibaren Staj Bürosuna gelerek dilekçe vermeleri gerekmektedir. Ayrıntıllı bilgi için lütfen tıklayınız.

TÜRKMENİSTAN UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

12 Şubat 2017 tarihinde yapılacak Türkmenistan Devlet Başkanı seçiminde oy kullanacak Türkmenistan Uyruklu Öğrencilere yönelik, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının duyurusu hakkında tıklayınız.

2016-2017 BAHAR YARIYILI BİTİRME PROJESİ ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE ! ! !

2016-2017 Bahar Yarıyılı Bitirme Projesi Jüri Tercihleri 1-6 Şubat 2017 tarihlerinde Fakülte Öğrenci İşlerinde yapılacaktır. Kendisi gelemeyecek durumda olan öğrenciler tercihlerini bir başkası aracılığıyla yapabilecektir. Bitirme Ödevi Konularının Dağıtılması 8 Şubat 2017 Çarşamba günü saat 14.00' te yapılacaktır. Bitirme Projesi tanıtım posterlerine http://mimarlik.itu.edu.tr/Icerik.aspx?sid=13691 adresinden ulaşılabilirsiniz

ÖNEMLİ ! ! !

2016-2017 Bahar Döneminde Bitirme Projesi alacak öğrencilerin Bitirme projesinin asıl önşartının yanında diğer şartlar kısmındaki açıklamaları dikkatlice okumaları ve buna göre derse yazılmaları gerekmektedir. Diğer şartlar kısmını yerine getirmeyen öğrencilerin kontrolü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından tüm kayıtlar bittikten sonra manuel olarak yapıldığından dolayı uzun sürebilmektedir. Bitirme Projesinin asıl önşartını tamamladığından dolayı sistemin ders kaydına izin verdiği ancak diğer şartlar kısmında belirtilen şartları taşımayan öğrencilerin bazen dönem ortasına kadar uzanan bu kontrol sürecinin sonunda derslerinin düşme ihtimaline karşı mağduriyetlerin oluşmaması, emek ve zaman kaybının yaşanmaması için bu konuda dikkatli olmaları gerekmektedir.

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

İKSV, 45. yılında üniversite öğrencilerine 250 TL değerinde Kültür Sanat Kart hediye edecektir.
Türkiye’de öğrenim hayatını sürdüren 18-25 yaş arasındaki tüm üniversite öğrencileri, İKSV Kültür Sanat Kart için başvuruda bulunabileceklerdir.
Başvurular, 23 Ocak-11 Şubat 2017 tarihleri arasında, http://binuniversiteliaraniyor.com/ adresi üzerinden yapılacak.
Başvurular sırasında sorulacak soruya doğru yanıt vererek bilgilerini dolduran öğrenciler arasından çekilişle belirlenecek 1000 öğrenci, 2017 yılı için bu kartı almaya hak kazanacak.

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

• 13046 EUT 441E New Product Development dersinin mazeret sınavı 19 Ocak saat 10.00'da yapılacaktır.
  • Yapı Malzemesi ve Building Materials derslerinin mazeret sınav tarihleri, saati ve yeri aşağıda verilmiştir;
    MIM 231E Building Materials -Prof. Dr. Leyla Tanaçan 19 Ocak Perşembe 10.30 / Yapı Malzemesi Arşivi
    MIM 231E Building Materials -Öğr. Gör. Dr. Mehmet Serkan Yatağan 19 Ocak Perşembe 10.30 / 230
    MIM 231 Yapı Malzemesi- Doç. Dr. Mustafa Erkan Karagüler 20 Ocak Cuma 13.30 / Yapı Malzemesi Arşivi
    MIM 231 Yapı Malzemesi- Doç. Dr. Seden Acun Özgünler 19 Ocak Perşembe / Yapı Malzemesi Arşivi

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Yunus Emre Enstitüsü'nün Türkçe Yeterlilik Sınavı (TYS) ile ilgili tanıtım metnine ekli yazıdan, ayrıntılı bilgiye www.turkcesinavi.com. sayfasından ulaşabilirsiniz.

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına iletilmesinde yaşanan bir problemden dolayı sistem üzerinde yayınlanamayan Şehir ve Bölge Planlaması Bölümü 2016-2017 Güz Yarıyılı final sınav programı için tıklayınız.

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI PROJE TESLİM TARİHLERİ

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Trakya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde uzaktan eğitim ile verilmekte olan "Teknik Rusça" kursu hakkında

BİTİRME PROJESİ ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE ! ! !

2016-2017 Bitirme Projesi Jüri Tercihleri 19-20 Eylül 2016 tarihlerinde Fakülte Öğrenci İşlerinde yapılacaktır. Kendisi gelemeyecek durumda olan öğrenciler tercihlerini bir başkası aracılığıyla yapabilecektir. Bitirme Ödevi Konularının Dağıtılması 21.09.2016 Çarşamba günü saat 14.00' te yapılacaktır.

A Jürisi

B Jürisi

C Jürisi

D Jürisi

ÖNEMLİ ! ! !

2016-2017 Güz Döneminde Bitirme Projesi alacak öğrencilerin Bitirme projesinin asıl önşartının yanında diğer şartlar kısmındaki açıklamaları dikkatlice okumaları ve buna göre derse yazılmaları gerekmektedir. Diğer şartlar kısmını yerine getirmeyen öğrencilerin kontrolü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından tüm kayıtlar bittikten sonra manuel olarak yapıldığından dolayı uzun sürebilmektedir. Bitirme Projesinin asıl önşartını tamamladığından dolayı sistemin ders kaydına izin verdiği ancak diğer şartlar kısmında belirtilen şartları taşımayan öğrencilerin bazen dönem ortasına kadar uzanan bu kontrol sürecinin sonunda derslerinin düşme ihtimaline karşı mağduriyetlerin oluşmaması, emek ve zaman kaybının yaşanmaması için bu konuda dikkatli olmaları gerekmektedir.

TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

T.C. Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Başkanlığı'nın 15 Temmuz Darbe kalkışmasına yönelik bildirisi hakkında